En nænsomt restaureret perle ved Hotel Koldingfjord

I september 2009 stod restaureringen af den 100 år gamle overlægebolig Louisehøj ved Hotel Koldingfjord færdig. Den smukke gamle villa med den pragtfulde udsigt over fjorden er i dag indrettet med helt nye møde- og selskabsfaciliteter, og med Louisehøj har Hotel Koldingfjord fået en perle, som det bliver svært at finde magen til andre steder i Danmark.

Hotel Koldingfjord blev opført tilbage i 1911 som Danmarks første julemærkesanatorium, men allerede i 1909 stod overlægeboligen Louisehøj færdig. Gennem sin 100-årige historie har den fine villa ført en temmelig omtumlet tilværelse, og i september 2009 var Hotel Koldingfjord klar til at åbne huset for eksklusive arrangementer, efter det havde gennemgået en nænsom restaurering fra kælder til kvist.  
- Vi har følt en forpligtelse til at passe på det smukke hus, og samtidig så vi, at huset gav os mulighed for at tilbyde arrangementer og møder, hvor man kan arbejde fuldstændig uforstyrret i private rammer med egen indgang og egen have. Her kan man være helt sig selv - også hvis fortrolighed og diskretion er en vigtig parameter, siger adm. direktør Peder J. Madsen, Hotel Koldingfjord.

- Derfor har vi investeret i det bedste, både når det gælder mødefaciliteter og husets indretning og møblering. Her er naturligvis et topmoderne køkken, så gæsterne på Louisehøj kan også nyde frokosten eller middagen her. 
Når man lejer sig ind på Louisehøj, får man nemlig tilknyttet sine egne tjenere og kokke.