Når anledningen er noget særligt

Velkommen til Louisehøj!

På Louisehøj er alle selskaber hver gang en helt særlig begivenhed, hvor du får en totaloplevelse i uforstyrrede omgivelser. Louisehøj er meget mere end blot lokaler - her handler det om ro og harmoni.

Ved et selskab på Louisehøj får du og dine gæster hele villaen for jer selv og med egne kokke og tjenere, som kun betjener jer. På den måde har du masser af muligheder for nærvær og forkælelse af dine gæster.

På Louisehøj er der mulighed for både at dække op ved ovale samt runde borde. Der dækkes op med smukke duge og servietter designet af Arne Jacobsen og fremstillet hos Georg Jensen Damask i Kolding.

Velkomstdrinken kan indtages i villaens smukke vinkælder, på plænen ud mod Kolding Fjord eller på den vestvendte terrasse. Den efterfølgende kaffe og cognac serveres naturligvis i det gamle herreværelse.

Til Louisehøj hører også en uforstyrret have med mulighed for at strække ben efter middagen.

Ved selskaber på Louisehøj anbefaler vi maximalt 28 gæster fordelt ved to ovale borde eller 34 gæster fordelt ved 4 runde borde. Andre opdækninger er også mulig.

Vi ser frem til at fremvise Louisehøj, og du er mere end velkommen til at kontakte os på 76 20 86 00 for nærmere aftale.